Autostole, bedside cribs og andet lækkert baby- og børneudstyr til billige priser

Som forælder er du sikkert ofte på udkig efter nyt udstyr til dit barn, hvad enten det er autostol, senge, højstole eller noget helt fjerde, og ofte finder du gode tilbud på nettet og kan spare mange penge, hvis du bruger lidt tid på at finde kvalitetsudstyr og sammenligne priser i de forskellige netbutikker. Har du brug for inspiration til, hvor du finder den bedste autostol eller bedside crib, kan du f.eks. læse gode blogs om baby- og børneudstyr og finde gode råd og blive henvist til gode netbutikker. En af de butikker, hvor du finder kvalitetsudstyr til babyer og børn til billige priser er Kidsnbaby.dk.

Kiddy Smartfix autostol gør køreturen til en fornøjelse

Når du har et barn, og I skal ud at køre bil, så er det selvfølgelig utrolig vigtigt, at sikkerheden er i top, og at barnet sidder god fastspændt i en autostol af god kvalitet. Hos Kidsnbaby.dk forhandles Kiddy Smartfix autostol, som hos både FDM og TÆNK er udnævnt til at være testvinder. Her er tale om en autostol af virkelig god kvalitet til børn i alderen 4-12 år, og den fås i mange flotte farver som f.eks. grøn, blå, orange, pink og rød til en favorabel pris på 1.780 kr. Dit barn får en ekstra sikkerhed i bilen, når han eller hun sidder fastspændt i autostolen eller børnesædet. Autostolen og sædet er utroligt behageligt at sidde i, så dit barn får stor komfort under bilkørslen, samtidig med at barnet får et godt udsyn og kan følge med i, hvad der sker gennem bilruderne. Stolen kan justeres 14 gange i højden og bredden samt 3 gange i benudtrækket, så den altid har den perfekte pasform, uanset hvilken alder barnet har. Barnet sidder ergonomisk korrekt i stolen og får dermed ikke ondt i ryggen eller andre steder i kroppen, når I er ude at køre langt. Med en Kiddy Smartfix Autostol bliver det en stor fornøjelse for barnet at være med på biltur.

Bedside crib er en nem og tryg soveløsning

For dig, som venter eller lige har født en baby, er en bedside crib en fantastisk god soveløsning til spædbarnet. Her får du en smart, lille sidestillet seng, som kan stå lige ved siden af din egen, og hvor du ikke behøver at stå ud af din seng, når barnet vågner. I ligger helt tæt sammen side om side, og der er ingen tremmer imellem jer, så du kan nemt give dit barn sutten eller ae det i søvn, uden at det på nogen måde er besværligt. For barnet føles det også ekstra trygt at ligge så tæt ved dig. Du kan købe en bedside crib til kun 1.380 kr. hos Kidsnbaby.dk, hvor du også kan gå på opdagelse og finde meget andet kvalitetsudstyr til din baby eller dit større barn.