Den perfekte dåbsgave er en superellipse

Rigtig mange kender superellipsen, der går igen fra alt til møbler over fade og smukke ting til hjemmet. Det er en form, der er helt utroligt smuk, og som i min verden er helt tæt på at være perfekt. Det er den slags design, der holder hele livet, og derfor er det den perfekte gave.

Indgravering i dit eget flag

Jeg var derfor ikke i tvivl om, at min nevø skulle have sådan et flag til sin dåb. Med hans navn indgraveret på foden, hvor superellipsen går igen. Et flag, der kan pynte både på drengeværelset, og som samtidig kan stå ved hans plads hver eneste gang, der er fødselsdag.

Jeg fandt dette Piet Hein flag på nettet med alle disse muligheder, og det var her jeg fandt ud af, det skulle være hans dåbsgave. Det må nemlig gerne være noget, han både kan få glæde af som barn, men også får glæde af som voksen. Den slags gaver er vigtige for mig, for det skal være noget, han kan tage med sig hele livet.

Børn får heldigvis masser af legetøj og tøj, og det kommer jeg også til at give ham, og derfor skal dette være noget helt andet, for det er en vigtig dag, den dag, han får sit navn i kirken.

Tre størrelser

Kan du ikke få nok flag, så kan dette Dannebrog endda fås i tre størrelser. Den mellemste var perfekt til dette formål, så det va den udgave, jeg valgte. Jeg har endda besluttet, det skal være en tradition, så jeg satser på flere nevøer og niecer i fremtiden, der alle skal have deres eget flag.

Nu ved jeg også, hvor jeg kan finde det til en rigtig god pris, så jeg er heller ikke i tvivl om, hvor jeg skal bestille dem fremadrettet, så alle kan have deres helt eget.