Desværre er det nødvendigt

Der har de sidste par måneder været et alt for stort svind på vores lager, og det er derfor nødvendigt, at vi sætter kameraer op, så vi kan se hvem, som kommer, og hvem som eventuelt kommer til at snuppe noget med, som ikke er deres.

Gerne billigt

Firmaet er et lille familiefirma, så det er ikke millioner, som vi har at smide rundt med, så vi måtte lede efter et sted, hvor vi kunne få kameraer til en god pris og gerne nogle, som kunne kobles til en harddisk, så vi eventuelt havde noget, som vi kunne aflevere til politiet.

Min søn havde lige været med til at installere kameraer i børnehaven, hvor hans børn går, så han fik at vide, hvor de havde handlet, så vi kunne kigge ind på deres hjemmeside. 

Vi havde ikke de store forventninger, men det fik vi efter vi så priser, hvilke mærker de solgte, og hvor hurtigt de leverede, så vi tog en snak om, hvad vi skulle bruge, og så placerede vi en ordre.

Hurtig levering af kvalitet

Allerede efter 7 arbejdsdage fik vi leveret vores kameraer, og nu kunne vi så få det hele sat op, så vi kunne få fat i dem, som kostede os minimum et par tusind om måneden. Vores videoovervågning blev sat op og tilsluttet en harddisk, så vi kunne holde øje med dem fra vores telefoner og bærbare computere. Noget som jeg troede ville være svært, men ikke for de unge, som vant til at at arbejde med digitale medier og remedier.

Vi fangede dem, som besøgte vores lager, og vi fik stoppet tyveriet. Heldigvis var det ikke en af vores egne, men det er stadig ærgerligt, det er nødvendigt med overvågning. Men når uheldet er ude, så er det godt, der er firmaer, som kan levere hurtigt i god kvalitet, som er let at installere, og som ikke koster en formue for menigmand.