En ny kuffert skal der til

Det var efterhånden en del år side, jeg havde været ude at rejse. Som studerende var det ikke lige den højeste prioritet, men nu, jeg er blevet færdig, så står der ferie øverst på programmet. Jeg føler jo, jeg er blevet millionær med min løn kontra det at være på SU, men det sagt, så er jeg stadig fornuftig med mine penge. Jeg rejser derfor billigt, og jeg vil også gerne have en kuffert, der ikke koster mig for meget. Men det skal stadig være en god rejse, og det skal være en kuffert i en rigtig god kvalitet. Noget, der virker som lidt af en umulig opgave.

Det var slet ikke så svært igen

Jeg havde troet, det ville være en stor udfordring at finde en spændende, men billig, rejse, og en kuffert til formålet. Men ingen af delene var egentlig svært. Rejser er der mange af, og rigtig mange af dem til gode priser. Især når man som mig kan rejse udenfor sæsonen. En kuffert fandt jeg hos https://www.carriealong.dk/, hvor jeg også fandt en lidt mindre taske, der kan komme med ind i kabinen. Og ja, så var jeg jo sådan set rejseklar. Det havde jeg ikke troet, men nu glæder jeg mig til turen.

Kufferten blev leveret på få dage. Længe inden rejsen. Så jeg kan da sige, jeg har tid nok til at få pakket. Hvilket jeg nok først gør et par dage før, jeg skal af sted. Men det er da rart at vide, havde det hastet mere med at komme af sted. Så havde jeg ikke behøvet skynde mig, men det vidste jeg ikke. Det sagt, så er det et godt råd, jeg kan give videre, hvis du skal have en rigtig god kuffert, der skal leveres hurtigt, og som har en pris, der kun kan tiltale os alle sammen.