For dig, der gerne vil amme med stil

Der er flere og flere steder, der er rigtig godt indrettet, når det kommer til at amme, og det er rart, for det gør det lettere at komme lidt ud af huset, hvilket jeg trænger til indimellem. Om det er med mødregruppen eller veninderne. Men når jeg skal ud, så vil jeg gerne gøre lidt mere ud af mig selv, for det betyder rigtig meget for mit velvære, at både jeg og den lille er pæne og velklædte.

Det kan være en udfordring

Det er ikke alle dage, hvor det er så let, som det lyder. Nogle dage kokser alt bare, og der er intet, der virker. Jeg kommer ikke rigtigt i tøjet, og hvis jeg gør, så er det ikke ligefrem noget, jeg ønsker, andre skal se mig i. Andre dage kører det hele som smurt, og jeg har tid til mig selv og til at gøre lidt ekstra ud af det hele.

Det skal helst være sådan, men jeg har ledt efter noget, der kunne lette min hverdag i et stykke tid nu. Desværre er det bare ikke altid lige det, jeg har mest tid til, så min garderobe er ikke det mest ophidsende. Det ses også, når jeg skal ud, og det generer mig, for jeg har altid ment, jeg var god til at klæde mig både pænt og moderne.

Det ændrede sig heldigvis, da jeg fandt byStroom ammetøj. Det er helt enkelt i både snit og farver og med skjulte åbninger til amning. Nu er det ingen sag at klæde sig pænt til enhver lejlighed, for det er lige sådan, ammetøj skal være. Godt jeg fandt tiden til at læse blogs.

Behold din stil

Det gode ved det her tøj er så mange ting, men det, jeg vil fremhæve, er, at det er flot. Her er der mulighed for at kunne klæde sig, som du normalt ville gøre, samtidig med at det er praktisk. Det er rart at se ud som alle andre, men samtidig at kunne amme nemt, uden at jeg skal tage alt mit tøj af. Kombineret med en af deres gode amme-BH’er, så er alt, som det skal være.

Ud over at være pænt, så er det også blødt og behageligt. Stoffet kan strække sig, så det sidder godt lige meget hvad. Det er med til at fremhæve det feminine, og det er virkelig noget, som jeg har savnet.

Nu er jeg mere end klar til at tage ud, lige meget om det har været en dårlig start på dagen.