Grossistvirksomheden Rengros leverer rengøringsartikler af høj kvalitet

Er I et rengøringsfirma eller vinduespudserfirma, for hvem det er vigtigt at anvende rengøringsartikler af god kvalitet, og vil I gerne have en grossist som kan levere alt dette til favorable priser? Så kan det anbefales at vælge den kvalitetsbevidste grossistvirksomhed Rengros, som leverer rengøringsprodukter til erhvervslivet til priser, som er yderst konkurrencedygtige. Rengros har 26 års erfaring og er en seriøs aktør på markedet, som åbnede sin webbutik i 2013 for at gøre det endnu nemmere at for kunderne at handle kvalitetsprodukter. I det store velassorterede sortiment finder I alt, hvad I har brug for til professionel rengøring og vinduespolering, og her forhandles mange kendte mærker som Vikan, Vileda, Unger, Tina Trolley, Nilfilsk EcoLab, Bosch, Tork og mange flere. Rengros har desuden sit eget mærke af god kvalitet.

Velassorteret sortiment af rengøringsartikler

Selvom I eksempelvis er et rengøringsfirma, der har været på banen i mange år og har bredt kendskab til rengøringsartikler, så kræver det alligevel noget hele tiden at holde overblik over, hvad der findes på markedet. Hos Rengros kan I altid få professionel rådgivning til, hvilke produkter der passer bedst til jer. Her kan I læse meget mere om alle de spændende og effektive rengøringsartikler, I kan købe. Nystartede rengørings- og vinduespudserfirmaer vil også får stor glæde af at have en erfaren leverandør som Rengros til at levere det bedste produkter. I webshoppen finder I et stort udvalg af klude, spande, svampe, papirvarer, mopper og rengøringsmidler – både de almindelige og de svanemærkede. I finder ergonomiske rengøringsvogne, så det er mere skånsomt for kroppen at gøre rent i mange timer. I finder vinduespudsergrej af allerbedste kvalitet som eksempelvis vinduesskrabere, indvaskere, teleskopstænger, glasskrabere, spande, stiger, klude, værktøjsbælter og vandslanger med tilbehør.

Fin service og rådgivning samt hurtig levering

Hos Rengros kan I altid bestille den størrelse parti hjem, som I har brug for, og for jer er det nemt, at I kun behøver én leverandør. Fordelen ved at handle online hos Rengros er, at I kan gøre det på alle tidspunkter at døgnet, når det passer jer. I kan sidde i ro og mag og udvælge de produkter, som i gerne vil have, og I kan få professionel vejledning i det omfang, I ønsker det. Det er enkelt at bestille varerne i webshoppen, og I får jeres varer leveret direkte til jeres adresse, så I behøver ikke at tænke på transport. Fragtpriserne hos Rengros er lave, og der er fri fragt, hvis I handler for mere end 1.000 kr. Leveringen sker hurtigt i løbet af et par dage. Med Rengros som leverandør får I altid en høj service, og I får rengøringsartikler, som gør det nemmere og mere effektivt for jer at udføre rengørings- og vinduespudseropgaver i hverdagen til både jeres egen og jeres kunders tilfredshed.