Hyggelige e-bøger til juletiden

E-bøger er en af de bedste måder at læse på, uanset om man er på farten eller derhjemme. Jeg holder specielt af e-bøger, fordi de er nemme at tage frem og have med sig. Juletiden er også en tid, hvor jeg får tid til at læse en bog eller to. Dette er den skønneste måde at koble af og stresse ned på i den hektiske juletid. Jeg vil gerne anbefale de e-bøger, som jeg holder ekstra meget af at læse i juletiden.

 

John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle – Let It Snow

En hjertevarm og hylemorsom roman, der oser af jul, er Let It Snow. Romanen er skrevet af tre forfattere, som hver især skriver fantastisk. Romanen består af tre fortællinger, der handler om romantik, kærlighed og venskab. Jeg både grinte og græd, imens jeg læste e-bogen, og så kom jeg selvfølgelig i dejlig julestemning.

 

Bitre Mandler – en samling af spændende krimier

Bitre Mandler er en samling af julehistorier, der er skrevet af de bedste spændings- og krimiforfattere i Danmark. Her får man masser af spænding for pengene, og det er en super måde at lade juledagene flyve afsted på. E-bogen inkluderer bl.a. historier fra Dan Turéll, Anders Bodelsen og Elsebeth Egholm.

Carla Hansen – Nissernes Julebog

Når det er mine mindste børn, der skal underholdes med en e-bog, elsker jeg at læse Nissernes Julebog højt. Det er en ægte juleklassiker, hvor Nissefar skal forberede julen. Historien passer bedst til børn mellem tre og seks år, og det er en rigtig god bog at læse højt fra.

 

Jette Steen – Christmas Stories For Everybody

Skønne julefortællinger på engelsk om morale, glæde, skuffelse og meget mere får man med Christmas Stories For Everybody. Det gode ved denne e-bog er, at man får stof til eftertanke ved hver enkelt fortælling.

 

Jeg læser alle mine e-bøger her.