Klassisk ur med mange muligheder

Klassisk ur med mange muligheder 

Med et Daniel Wellington ur har du mange muligheder. Her er der nemt at skifte remmen ud, og du behøver endda ikke at tage til en urmager, du kan nemt gøre det selv. Når du køber et dw ur, følger der et lille værktøj med, som du skal bruge til at skifte remmen. 

Et ur til enhver lejlighed

Du kan holde den helt klassisk med en læderrem, som passer til mange forskellige lejligheder. Det kan være, at du har et job, hvor der forventes, at du er klædt pænt. Her kan et klassisk ur være med til at sætte prikken over i’et. 

I din fritid skal dit ur måske sættes sammen med noget mere afslappet. Det kan være, at du skal til et sportsarrangement, hvor du gerne vil være sporty klædt. Så udskifter du blot læderremmen til en tekstilrem. Tekstilremmene fås i mange forskellige farve og mønstre, så der er mulighed for at have både klassiske farve og nogle mere vovet farver. 

Hvilken størrelse skal jeg vælge? 

Det kan nogle gange godt være svært, at finde ud af hvilken størrelse af ur, du skal vælge. DW urerne findes i mange forskellige størrelser, der er både store og små urskiver. Til kvinder er det vigtigt, at tage højde for at urskiven ikke må være større end håndledet er bredt. Ellers kan uret let komme til at sidde og være ubehageligt at have på. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket dw ur du skal vælge, står vi altid klar her hos Fangel.dk til at hjælpe dig. Vi har stort udvalg af Daniel Wellington ure, så der er mange forskellige muligheder. Vi giver dig desuden et dansk garantibevis med, når du køber et ur hos os. Det garanterer, at det er et ægte Daniel Wellington ur og ikke en kopi.