Luksus på spa-niveau

For to år siden var min kone og jeg på spaophold i Spanien, og der havde vi en bruser, som var som et tropisk regnskyl, og vi havde lovet os selv, at når vi skulle renovere det nye badeværelse, så skulle det ske med fokus på at få netop en sådan bruser, for det var det ultimative luksus at føle, at du stod under en bruser, der føltes som om, regnskoven havde åbnet sine sluser ud over dig.

Luksus i hverdagen er det hele værd

Vi var fast besluttede på at finde lige den type bruser, men det var lettere sagt end gjort, for der var mange, som udbød det både online og i de forskellige byggemarkeder, men priserne var så høje, at vi ikke kunne få det passet ind i vores budget.

Jeg tænkte, jeg ville kigge en sidste gang på nettet, og der var den pludselig, hjemmesiden, hvor vi kunne få lige den bruser, vi ville have, og til en pris vi kunne betale. Fantastisk og dejligt for en gangs skyld at få det, du ønsker dig, og så til en god pris.

Vi blev hurtigt enige om, at vi bestilte det med det samme, og så ville vi lige kigge ind igen senere, for de havde flere ting, som vi kunne bruge, alt sammen til gode priser, langt under det, som vi skulle betale andre steder.

Rigtig god service online

Vi fik placeret vores ordre på bruseren, og vi blev noget overrasket over at få leveret bruseren allerede efter nogle få arbejdsdage, men vi vil bestemt ikke klage over, at vi får kvalitetsprodukter til rigtig favorable priser og så få dem leveret til døren hurtigt.

Det som jeg med garanti ved nu, det er, at vi skal have bestilt både toilet og andre ting som armaturer hos denne forhandler, for de leverer på alle parametre det bedste, jeg har været ude for, både på produkter og service.