Lyd i ørene

jeg har altid godt kunne lide en god bog, og jeg har også godt kunne lide en god fortælling, men det er først efter, jeg fik øjne, som blev lidt dårlige, at jeg er begyndt at bruge lydbøger. Men det er ikke noget, som jeg har fortrudt, for jeg har fundet en helt ny verden, faktisk så fortryder jeg lidt, at jeg ikke har kastet mig over det noget før, for jeg har virkelig fået øjnene op for denne helt ny verden.
 
Al litteratur i verden
 
Jeg har altid læst meget, så helt at skulle undvære litteraturen, var slet ikke en mulighed, så mens jeg venter på, de kan operere mig, så øjnene igen virker, så fik jeg en abonnement på lydbøger hos politikenbooks, og det er fantastisk.
 
Det er let at bruge, og der er et enormt sortiment i alle genrer, faktisk så mange, at det nogle gange kan være svært at vælge mellem de mange bøger, men fordelen er, at jeg også kan bruge det, når der skal læses højt for mine børnebørn, for det er ikke kun voksenbøger, som der er i det abonnement.
 
Når jeg er blevet opereret, så opgiver jeg under ingen omstændigheder mine lydbøger, for jeg nyder virkelig at lytte til, at en god bog blive læst op af en professionel.
 
Lyden af en bog
 
Jeg kan kun anbefale politikenbooks, for ikke kun er det et billigt abonnement, men det er også et abonnement med et stort udvalg af bøger i alle genrer, og der er altid noget at lytte til. Er der noget som du er i tvivl om, så er deres kundeservice altid klar til at hjælpe, og de er meget venlige og kompetente og ikke mindst tålmodige med en, som ikke er så it-kyndig.
 
Jeg kan kun anbefale alle, som er til eller vil prøve lydbøger at bruge samme abonnement, for du får det ikke bedre på markedet.