Mad, der passer til alle

Til en fest, hvor de kommer alt fra børn til gamle, skal der tænkes over maden. Der skal være lidt forskelligt, for det er vigtigt for mig, at alle får noget, de godt kan lide. Jeg vil ikke have en fast menu til de voksne og et eller andet til børnene. Derfor er en buffet med noget at vælge mellem det helt rigtige valg. Det var bare at finde noget catering, der havde det udvalg, jeg ville have, men også hvor prisen og kvaliteten var god. For catering er der rigeligt af derude.

Der er klasseforskelle

Det er der egentlig ved det meste, men der er steder, hvor du kommer rigtig langt for pengene. Det gælder bare om at være smart og tænke sig om. Derfor valgte jeg at få min buffet ud af huset fra de bedste, der er på markedet. At det er dem, jeg valgte, er meget logisk. Her er der mulighed for at sammensætte menuen fra bunden af. Der kan vælges mellem forskellige typer af kød, og vi valgte tre slags. Okse, svin og kylling. Desuden kan man frit vælge sovs, grønt og tilbehør oveni, så menuen bliver lige det, man gerne vil have.

Den slags smitter af

Det kan mærkes, at menuen bare spiller. Det kan ses, når den varme og velduftende mad kommer på bordet. Gæsterne ser frem til den oplevelse, der venter dem, og der er også ting, børnene kan genkende og kan lide, lige som de voksne ved, at det bliver godt.

Der er heller ikke noget i vejen med at få lidt hjælp fra dem, hvis det er svært at vælge mellem de mange gode retter. De kender branchen, og de ved, hvad de laver, så det er nemt at få lavet en menu, der passer perfekt til lige den fest, du skal holde.