Min anbefaling til det bedste læsestof

jeg er vild med at læse, og jeg er derfor også god at spørge, hvis man mangler en god bog at gå i gang med. Nogle vil nok mene, at jeg læser lige rigeligt, og at jeg derfor er for positiv over for bøger, men jeg har bestemt også læst mange dårlige bøger, så jeg ved præcis, hvornår jeg skal anbefale en bog, og hvornår jeg skal lade være. Jeg vil fortælle lidt om, hvad man skal kigge efter, og hvordan man ved, hvilken genre man bedst kan lide. 

Først og fremmest skal man gøre op med sig selv, hvordan man godt kan lide at læse. Hvis man er vild med den gammeldags facon, hvor man har en fysisk bog i hånden, så skal man selvfølgelig holde fast i det. Hvis man derimod synes, det er irriterende med bogmærker, tunge tasker og støvede sider, så skulle man måske prøve noget andet. Her tænker jeg selvfølgelig først og fremmest på e-bøger, som er et enormt univers af bøger på nettet. Det er nemt at tilgå, og udvalget er præcis lige så stort, som man ønsker det. E-bøger er nemme at tage med sig, og man kan hente flere ned på samme tid, og så skal man blot medbringe sin tablet for at kunne nyde en god bog. 

Er man mere til at lytte, så findes der heldigvis også lydbøger, som kan give en rigtig god form for læseoplevelse. Der er ingen tvivl om, at det er noget andet, men det behøver det ikke blive dårligere af. Lydbøger er gode, hvis man er træt i hovedet og gerne bare vil læne sig tilbage og lytte. Særligt selvbiografier er rigtig gode som lydbøger, og du kan passende sætte den på i bilen, når du skal ud på en længere køretur.

Vil du gerne finde de bedste e-bøger, så klik her http://ebog-info.dk/

Det er svært at sige, hvilken genre der er den bedste. Hvis du er vild med beretninger, hvor du læser ned i detaljen om en persons tanker, som det virkelig har foregået, så skal du nok kaste dig over erindringer og selvbiografier. Er du mere vild med en masse fantasi og mystik, så skal du måske kaste dig over en anden genre. Jeg er eksempelvis selv helt vild med krimier, som giver mig nogle særlige læseoplevelser. Det skyldes primært, at historien ofte bygges op over tid, så man lever sig med, før klimaks endelig kommer mod slutningen.