Mit lille ritual

Både min mand og jeg har et ritual, som sikrer, at vi får stresset ned om aftenen, og det er en kop rigtig god matcha te. Det var noget, som startede på, da vi var udstationeret i Japan, og der om aftenen sad vi på vores terrasse og kiggede ud over bjergene og drak en kop te, inden vi gik i seng.

Alt er forandret, undtagen teen

Efter vi kom hjem, har vi skiftet alt ud inklusiv udsigten, som nu var himlen over København, men det var nu også rart at komme hjem igen.

Matcha teen havde vi ikke skiftet ud, men det var nu en stor udskrivning at købe den i udlandet og få den sendt, så derfor blev jeg så glad, da vores nabo fortalte, at hun bestilte deres te hos en dansk onlinevirksomhed, som havde et stort udvalg.

Jeg gik ind på siden, og til min store overraskelse kunne jeg se, at de havde lige den te, som vi drak, og til en pris en del lavere end det, vi betalte for at få sendt den fra Japan. Vi skyndte os ind, kiggede på deres betingelser, og inden vi fik set os om, så havde vi placeret en ordre.

Uhm perfektion

Der gik kun nogle få arbejdsdage, inden det kom frem, og jeg kunne ikke vente med at smage, om det virkelig var den te, som vi helst ville drikke. Det var den, og jeg skyndte mig at ringe til min mand og fortælle ham det – ja den barnlige glæde er intakt nogle gange.

Vi har siden handlet ikke kun te, men også remedier til at brygge den gode te hos dem, og vi har hver eneste gang fået god service samt kvalitetsprodukter, og der er altid gode priser. Vi har ikke været udsat for, at leveringen på nogen måde har været forsinket, så vi kan kun anbefale te-elskere at bruge dem til deres indkøb.