Pæne støvler og fine fødder

Jeg har prøvet mange forskellige sko, støvler og sandaler, men jeg skal have nogen, som er mere fodformede end dem, der er flest af. Så derfor er jeg altid på jagt efter støvler og sko, som ikke kun er gode ved dine fødder, men som også er pæne at se på.

Derfor blev jeg så glad, da jeg i min jagt faldt over en hjemmeside, hvor jeg kunne se, de havde Arcopedico og et stort sortiment fra dette firma.

Lave priser

Jeg var dog noget betænkelig ved dem, da jeg så deres priser, for det så ud til, de var en del billigere end de andre steder, jeg handlede mine sko, og det lød næsten for godt til at være sandt.

Jeg blev nødt til at tage en lang snak med deres kundeservice og undersøge deres ry på nettet, inden jeg turde tage chancen og bestille hos dem. Men lad det med det samme være sagt, at deres kundeservice er virkelig professionel og behagelig.

Jeg valgte at tage chancen og placere en ordre hos dem, og det fortrød jeg ikke, for ikke nok med at de havde de grå støvler, som jeg ledte efter, de havde dem til en rigtig god pris.

Og hurtig levering

De lover alle, der er hurtig levering, men her holder de det også, og det er imponerende, når du tænker på, at der er så gode priser. Fantastisk kundeservice, og de har byens største sortiment, tror jeg.

Jeg har siden handlet sko, støvler og sko til andre i familien hos dem, og der er ikke en eneste gang, hvor de er gået ned på service, kvalitet eller levering. Hver eneste gang har de leveret den bedste service, som jeg har fået noget sted i mange år, og at jeg samtidig også sparer penge gør, at jeg smiler stort, for sko til en familie på 6 kan være dyrt i længden.