Så lykkedes det

Jeg har altid sagt, at jeg en dag ville få et billede, som jeg ville mene var perfekt, og forleden lykkedes det. Mit første barnebarn fik jeg et billede af, og det var helt perfekt, så nu skulle jeg bare havde det op på lærred, for jeg vidste, det ville være det eneste rigtige.

Det rigtige firma til arbejdet

Jeg havde også firmaet, som skulle sørge for det, for dem havde jeg allerede brugt til de billeder, som jeg fik på lærred på arbejdet, og de havde leveret hurtigt, sørget for at vi fik en service, som var udsøgt, og det slutprodukt, som de kom frem med, var langt bedre end noget som helst andet, vi kunne forestille os. Så derfor var der ingen tvivl om, det var dem, som skulle levere det billede på lærred, jeg skulle have der hjemme.

Næste morgen kontaktede jeg firmaet og bestilte to stk af barnebarnet på lærred, og så skulle jeg bare vente på det, men jeg vidste dog af erfaring, at jeg ikke ville komme til at vente længe, som forventet.

De leverer hurtigt

Jeg fik ganske ret, der gik ikke specielt længe, før de ringede til mig og sagde, at mine billeder nu var færdige. Denne gang leverede de også et slutprodukt, som var så smukt, at jeg næste fik tårer i øjnene. De havde virkelig fået alt med også udtrykket, der var på originalbilledet.

Det hele leverede de til en pris, som slet ikke står mål med den kvalitet, som de leverer. Men jeg klager ikke, for jeg får et smukt billede og til en pris, som er rigtig god, krydret med hurtig levering og en kundeservice, som altid er smilende, venlig og klar med svar på alle mine tåbelige spørgsmål. Jeg lykkes nok en dag med at få taget et billede at et lyn, og så skal det også op på lærred, og jeg ved, hvem som skal gøre det.