Sådan tiltrækker du vildt på jagtturen

Elsker du at tage på jagt med venner, og har I typisk svært ved at få tiltrukket vildtet til jer? Det er en del af charmen, når man er på jagttur, at det ikke altid er sikkert, at man får noget med hjem. Det er også det, der gør det ekstra fedt, når det så endelig lykkes. Det kan dog være frustrerende, når det slet ikke er muligt at tiltrække vildtet på jagtturen. Der er dog flere gode løsningsforslag, som kan hjælpe jer næste gang, I er afsted. 

Anis Olie 

Er I på jagt efter klovbærende vildt, så er Anis Olie en fremragende løsning til at tiltrække vildtet. Det specielle ved Anis Olie er, at I også kan camouflere jeres egen duft ved at bruge denne olie. Dette gøres ved at sprøjte i det område, hvor I ønsker at tiltrække vildtet. Olien kommer i en smart lille flaske, som I kan have i lommen, uden den fylder for meget. I kan læse mere omkring Anis Olie på https://xtragrej.dk/.

Lokkemiddel med urinduft

En rigtig effektiv løsning til at tiltrække vildt er ved at bruge lokkemiddel med syntetisk urinduft. Vildtet bliver tiltrukket og nysgerrig på duften og får dermed lyst til at gå imod den. Dette kan gøres ved, at I sprøjter duften under jeres skosåler, der er med til at sprede duften omkring jer. I kan med fordel også sprøjte duften i buske eller på træerne omkring jer. 

Bøgetjære 

Bøgetjære kan tiltrække klovbærende vildt og vildsvin over store afstande. Dette er især en god løsning, hvis I er jagt efter vildsvin, da de tiltrækkes kraftigt af bøgetjære, og derfor er det typisk meget effektivt i vildsvine terræn. I kan smøre tjæren ud på forskellige sten og træer, som I kommer forbi på jeres tur for at skabe en kraftig duft i jeres område. Næste gang I tjekker tjæren, vil der formentligt være vildsvinehår flere steder.