Sko er mere end bare sko

Det er en lidt spøjs overskrift, ja. Men sko er mere end bare noget, du kommer på dine fødder. Jeg tænker over, hvad jeg spiser, at mine bukser er de helt rigtige med det helt rigtige mærke, at min taske matcher mit tøj og rigtig meget andet. Men sko har bare været noget, der også skulle passe til det, uden jeg tænkte over kvaliteten, og hvad den betød for mine fødder.

Trætte fødder

Det, jeg altid drømmer om efter en lang dag, er at kunne tage mine sko af og strække tæerne. Mine ben hæver ind imellem, og jeg kan også mærke det i mine knæ. Den slags bliver i øvrigt ikke bedre med alderen, kan jeg afsløre. Jeg kunne mærke, at der skulle ske noget på det område, for det var blevet værre, og det kunne være ret ubehageligt.

Så frem med computeren og sammen med den min frygt for grimme, men meget, meget praktiske sko, der kunne afhjælpe. Her faldt jeg dog hurtigt over http://sko-siden.dk, hvor der var en masse artikler om sko. Der var også artikler, hvor jeg følte, at de var skrevet lige præcis til mig. Det har jeg aldrig oplevet før, og det var mere end bare spændende læsning.

Gode links

Ikke kun var der alle disse artikler, der var også brugbare links til tondersko.dk, hvor der var et stort udvalg af lige den slags sko, der ville glæde mine fødder og ben. De var ikke engang dyre, så med min nye viden, skulle jeg have nye sko. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe, for de er perfekte. Nu er der ingen ømme fødder og ben længere, og jeg er begyndt til linedance igen – noget som jeg har haft sat på pause mod min vilje i en periode.

Nu skal jeg læse lidt mere og helt sikkert købe flere sko hos tondersko.dk.