Unikke billeder til din stue

Dit hjem behøver ikke at ligne alle andres, du kan faktisk skabe en personlig og unik stil med ganske få midler. Du kan male din væg mørkegrøn, finde sjove møbler på loppemarkeder, eller du kan gå i genbrug og finde pyntegenstande til få penge. Du kan også lave din egen kunst til væggene med flotte billeder og print.

Det er ganske nemt at lave sin egne kunst. Nemmere end du tror. Du finder såmænd blot et motiv, du holder af, muligvis fra din egen fotosamling, og så er du godt i gang. Derefter kontakter du et trykkeri, som kan guide dig videre. Det kan være trykpriser.dk, som er specialister i at hjælpe med den slags tryksager. 

Her kan du få lavet en serie billeder til din væg enten med print eller foto på, som du kan bruge i din indretning. Hvis du generelt gerne vil personliggøre dit hjem og de ting, du omgiver dig med både i din bolig og på dit job, er det værd at huske på, hvor meget du kan peppe kedelige genstande op med lidt tryk.

Du kan få en personlig kalender med billeder på, du kan få lavet visitkort specielt til dig, og du kan såmænd også få dit helt personlige brevpapir.

Det er også vigtigt at huske på, at en virksomhed der laver tryksager, som regel ikke kun er rettet mod private folk eller virksomheder. De kan hjælpe store som små med alt mellem himmel og jord, når det kommer til tryksager. Hos rigtig mange er det muligt at få lavet helt ned til kun 1. stk af en given ting.

Hvis du er i tvivl om, hvad du egentlig kan gøre selv, kan du kontakte et trykcenter og få mere at vide om tryksager. Men du kan også finde inspiration i mange af de folk, som selv laver deres egne kunstprojekter eller hos boligmagasinerne som eksempelvis Boligmagasinet, der kommer med en masse gode råd til gør-det-selv-kunst, hvis du søger efter det på deres hjemmeside. 

De nævner blandt andet, hvordan ferieminder på tryk kan gøres til dit helt eget private kunst. De kommer også med råd til, hvordan du kan lave kunst ud af tapet, hvor du skal lede efter gratis kunst, og hvordan du kan lave sjov kunst med dine børn.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan gøre, og når du vælger at trykke billeder eller grafik og lave det om til kunst, kan du i hvert fald være sikker på, at du ikke har det samme på dine vægge eller på din musemåtte som naboen.